Logo Fietszijspan

WIJ ZIJN FIETSZIJSPAN

Dé reseller van Scandinavian Sidebike voor de Benelux

Hoe het begon

Lud Uitdewilligen in het zijspan met zijn vader op de Moto Guzzi.

Hey hallo, ik ben Lud. Dat kleine jochie voorin, zo'n 30 jaar geleden. Die hippie ernaast, dat is mijn vader. Hier ging ik samen met een vriendje op 2 wielen (dus met het bakkie in de lucht) rond de schuur. Ja, ik ben opgegroeid met motoren en een zijspan. Toen ik klein was, wilde ik zelf een zijspan bouwen. Maar deze droom bleef een droom.. 

Lud Uitdewilligen met het fietszijspan dat hij heeft gemaakt voor zijn zoons Jip, Len en Sam.

Tot 2021. Toen heb ik de droom weer opgepakt. Voor mijn drie zoons Jip, Len en Sam heb ik een zijspan gemaakt, voor aan mijn fiets. Wat was dit een gaaf project! En misschien nog wel verrassender, overal waar ik kwam kreeg ik leuke reacties en blije gezichten. En die ervaring gun ik jou ook. Maar dan wel met het beste fietszijspan dat er is: de Scandinavian Sidebike!

Naast elke bakfietsmoeder, een zijspanvader

Elke ochtend bij de school van mijn kinderen zag ik wel 10 bakfietsen staan. Telkens dacht ik: hoe mooi zou het zijn.. naast elke bakfietsmoeder, een zijspanvader! In 2023 heb ik Fietszijspan opgericht met als doel om het zijspan, als nieuw fietsconcept, in de markt te zetten. Dit doen we samen met Torben Skov Andersen van Scandinavian Sidebike, een klein familiebedrijf uit Denemarken. Zijn start? Hij bouwde ook een zijspan voor zijn zoon. En kreeg op straat precies dezelfde reacties, wat een gaaf ding.. , waar kan ik die kopen? En dat is wat we nu samen doen. Fietszijspan is officieel reseller van Scandinavian Sidebike voor de Benelux. 

En natuurlijk is de Scandinavian Sidebike voor iedereen beschikbaar.. van zijspanvaders.. tot de leukste moeders!

Wij maken gebruik van cookies

Meer weten? Lees onze cookieverklaring