Logo Fietszijspan

WIJ ZIJN FIETSZIJSPAN

Reseller van Scandinavian Sidebike voor de Benelux

Specialist in Fietszijspannen

Lud Uitdewilligen, oprichter van Fietszijspan, tijdens opname van unboxing video van de Scandinavian Sidebike fietszijspan.

 

Fietszijspan is een jonge ondernemer en de specialist op het gebied van fietszijspannen in de Benelux. Wij zijn sinds 2024 de officiële reseller van Scandinavian Sidebike, een klein familiebedrijf uit Denemarken. Hier zijn we trots op want met dit populaire product krijg je een onvergetelijke fietservaring. 

Wij hebben een showroom in Emmeloord waar je kunt langskomen voor professioneel advies en een proefrit. Op deze manier kun je kijken welk fietszijspan het beste bij jouw situatie past: de Scandinavian Sidebike, de Doggy Door of de Sidebike Mini. Ook hebben we verschillende accessoires die je kunt bekijken om je fietszijspan helemaal af te maken. Met onze productconfigurator zie je precies hoe jouw fietszijspan eruit komt te zien. 

Een fietszijspan: de beste aankoop ooit gedaan

 
Avonturen maak je samen. Fietsen met een zijspan is daarop ingericht. Het is leuk, je krijgt veel likes (echt waar!) en je maakt herinneringen voor later. Onze eerste klant-review van Danny “Misschien wel de leukste aankoop ooit door mij gedaan” vat dit allemaal samen. Voor veel mensen is het concept van een fietszijspan echter wel nieuw. Daarom streven wij ernaar met onze service, zowel online als via onze showroom, om je snel en zo goed mogelijk te helpen met al je vragen. Maar als je eenmaal iemand ziet rijden, wil jij dit ook! 

Volg Facebook of Instagram voor inspiratie en ervaringen van andere zijspanrijders. 

Hoe het begon: naast elke bakfietsmoeder een zijspanvader

Lud Uitdewilligen met het fietszijspan dat hij heeft gemaakt voor zijn zoons Jip, Len en Sam.

 

In 2021 heb ik voor mijn zoons een eigen fietszijspan gemaakt. Wat een gaaf project. Elke ochtend op school zag ik wel 10 bakfietsen staan. Telkens dacht ik: naast elke bakfietsmoeder, een zijspanvader! Wat nog verrassender was: overal waar ik kwam kreeg ik leuke reacties en blije gezichten. En die ervaring gun ik jou ook. Maar dan wel met het beste fietszijspan dat er is: de Scandinavian Sidebike! 

En natuurlijk is de Scandinavian Sidebike voor iedereen beschikbaar: van zijspanvaders.. tot de leukste moeders.. !

 

Team Fietszijspan

Wij maken gebruik van cookies

Meer weten? Lees onze cookieverklaring